Στέργιος Γκούμας: Ήμασταν απαράδεκτοι

411

Η εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου επέφερε προβληματισμό στις τάξεις του Αίαντα Ευόσμου όχι μόνο γιατί η ομάδα παρέμεινε κοντά τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά κυρίως για την κάκιστη αγωνιστική παρουσία που είχε.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Δυτικής Θεσσαλονίκης Στέργιος Γκούμας, αναφέρθηκε σε αυτό το ματς στο «northbasket». Αναλυτικά: «Στο χθεσινό παιχνίδι ήμασταν απαράδεκτοι. Δεν ήμασταν  συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε πάθος, αποφασιστικότητα και δικαίως γνωρίσαμε την ήττα από τη Νίκη Βόλου. Παρουσιαστήκαμε αδιάφοροι και ποτέ δεν μπήκαμε στη διεκδίκηση της νίκης. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και προπάντων ότι δεν έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά τη παραμονή μας».

Επόμενος αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς ο Κόροιβος Αμαλιάδας με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει: «Αν παρουσιαστούμε όπως στο ματς με τη Νίκη τότε δεν έχουμε καμία τύχη. Αν όμως παίξουμε όπως μπορούμε τότε είμαστε ικανοί να επιστρέψουμε με το ροζ φύλλο. Αν έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά τις βαθμολογικές απώλειες που είχαμε στην έδρα μας, πρέπει τώρα να κάνουμε κάποια διπλά για να βρεθούμε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Τη Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πραγματικές μας ικανότητες αλλά και να αποδείξουμε ότι η χθεσινή εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση».

Στα υπόλοιπα νέα, η τεχνική ηγεσία θα καταστρώνει τα πλάνα της για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον Θάνο Τσιμπή. Ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο σύλλογο. Επίσης στον Αίαντα βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για να πραγματοποιήσουν φιλικό τη Πέμπτη.

 

Γιώργος Κυπραίος