Σπουδαία νίκη του Α.Ο.Κ. επί του Αισχύλου , με ….. διπλό Καλπακτσή

230

Γράφω … , σβήνω …. , γράφω … , σβήνω … .Τα λόγια δύσκολα , καθόσον ήμουν μοιραίος παίκτης της ομάδας μου μετά από μία εντυπωσιακή προσπάθεια , απέναντι σε μία έμπειρη και δεμένη ομάδα .
Παρόλα αυτά , πρέπει να αρθρογραφήσω , τονίζοντας την δίκαια προσπάθεια του Αισχύλου και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στους αντιπάλους .
Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να δηλώσουν δυναμικό παρών στο πρώτο δεκάλεπτο , κρατόντας το σκορ χαμηλά (13-13 , 10’ ) και με τις δύο ομάδες πάντως να δείχνουν νευρικότητα κι έλλειψη ρυθμού .
Οι γηπεδούχοι μην έχοντας την επιλογή του απόντα Καπετανίδη , ο κόουτς Χαχάμης ανακάτεψε την τράπουλα . Το αποτέλεσμα ήταν να γύρει τη πλάστιγγα υπέρ τους και να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 30 – 21 .
Μετά την ανάπαυλα , πέραν του Καλτσούνη , που είχε τον ηγετικό ρόλο , πήραν λύσεις και από τον Βασιλειάδη , για να χτίσουν διαφορά , και να φτάσουν , και στο +12 ( 40-28 , 26′ ) . Με τον Καλπακτσή από την άλλη πλευρά και την αμέριστη συμπαράσταση του Μπαχτσεβάνη , οι Καβακλιώτες προσπαθούσαν να διατηρηθούν μέσα στο παιχνίδι ( 44-37 , 30′ ) .
Οι Αυγουλάδες είχαν το πάνω χέρι μέχρι το 33′ ( 47-40 ) . Και κάπου εκεί άρχισε ένα εντυπωσιακό σερί από τον Α.Ο.Κ. , όπου ροκάνισε τη διαφορά και έφτασε σε απόσταση αναπνοής 47-46 στο 35′ . Μοιραίος παίχτης από τους γηπεδούχους στάθηκε ο Βατιάνης , όπου με τρία συνεχόμενα επιθετικά φάουλ και δύο λάθη , έβαλε ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα για νίκη για τους νεοφώτιστους και το σκορ να κλείσει με το πλασματικό 48-55 .
Τον Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟ ντύνει η Anthrax , ενώ χορηγοί της ομάδας είναι το northbasket.gr και ο Nikos Ioakimidis – Personal Trainer .

Αναλυτικά :

Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ – Α.Ο.Κ. : 48 – 55 ( Τελικό σκορ ) .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 13 – 13 , 30 – 21 , 44 – 37 , 48 – 55 .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ξενιτόπουλος , Κατσιαμπάς .

Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ ( Χαχάμης , Τσασκόπουλος ) : Προδρομίδης 6(1) , Τουρπεσλής Θ. 4 , Τουρπεσλής Ι. 6 , Βασιλειάδης 14 , Καλτσούνης 14(3) , Αμπατζόγλου , Βατιάνης , Παρπόρης , Μπαμπατζάνης 2 , Καπασακαλής 2 .

Α.Ο.Κ. ( Ηλιάδης ) : Δουλγερίδης 4 , Βασιλάκογλου 8(1) , Σωτηράκογλου 2 , Παπαγκιντσίδης 7(1) , Αναγνωστίδης , Βασιλάς , Τσιτσινάκης 5(1) , Καλπακτσής 18 , Χριστιάνης 3 , Τζελέπης , Αλεξανδρής , Μπαχτσεβάνης 8(2) .

Ρεπορτάζ : Βατιάνης Ε.