Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον ΑΟΜ Πυλαίας (pic)

315

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης (25/02) κόντρα στον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης για την 14η αγωνιστική της Γ1 ΕΚΑΣΘ Ανδρών (2ος όμιλος) ο ΑΟΜ Πυλαίας θα προχωρήσει σε μία αξιοθαύμαστη κίνηση. Συγκεκριμένα, ύστερα από πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας Γιάννη Λίβανου και των παικτών του, ο ΑΟΜ Πυλαίας πριν από την έναρξη του αγώνα (21:15) θα λειτουργήσει έξω από το γήπεδο φιλόπτωχο ταμείο και συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τους άπορους της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Μαλακοπής Πυλαίας στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και τις αρχές που διέπουν τον Σύλλογο αποφάσισε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης να λειτουργήσει τράπεζα τροφίμων και φιλόπτωχο ταμείο. Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στους αθλητές και τον προπονητή του αντρικού, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας φανερώνουν το πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπό τους και παρουσιάζονται ανώτεροι των περιστάσεων.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρχει χώρος όπου θα εναποθέτουν οι φίλαθλοι τρόφιμα μακράς διάρκειας και ταμείο όπου ο καθένας θα μπορεί να καταβάλει όσα χρήματα επιθυμεί. Τα χρήματα θα διατεθούν εξ ημισείας στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» και στο Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «Αετοί Θεσσαλονίκης» ενώ τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας.

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 9.15 στην γιορτή του μπάσκετ για να ευχαριστηθούμε έναν καλό αγώνα, να χειροκροτήσουμε τους αθλητές αλλά και να μοιραστούμε την αγάπη».

aom pylaias