Σλούκας, Κατσίβελης, «Ράδιο Αρβύλα» και άλλες εκπλήξεις στο «3on3» της GBA

509

Ο Κώστας Σλούκας και ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν κρύβουν τη χαρά τους που θα είναι παρόντες για μια ακόμη φορά στο τουρνουά «3 on 3» Streetball, το  οποίο διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η Greek Basketball Academy, αύριο (14/06), στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της GBA ο Σλούκας τόνισε πως «είναι χαρά για όλους μας, όχι μόνο για τα παιδιά και τον κόσμο που θα βρεθεί στο Ποσειδώνιο, αλλά και για μας τους παίκτες να δώσουμε το «παρών» στο τουρνουά «3 on 3» της GBA. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Δίνουμε και παίρνουμε χαρά, περνάμε καλά συμμετέχοντας σ’ αυτή τη διοργάνωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Λάζαρος (σ.σ. Παπαδόπουλος), ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης), ο Νίκος (σ.σ. Χατζηβρέττας) και ο Κώστας (σ.σ. Χαραλαμπίδης) κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια με την Ακαδημία που έχουν ιδρύσει και με διάφορες τρόπους και δράσεις συμβάλουν στην προώθηση του μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος από τη δική μου πλευρά που θα συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτή τη γιορτή και εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο το τουρνουά σε γεμάτο Ποσειδώνιο όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Δημήτρης Κατσίβελης με τη σειρά του επεσήμανε στο www.gbacademy.gr: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η GBA έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά που αποτελεί μια γιορτή για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι επίσης πολύ ευχάριστο και ωραίο το συναίσθημα να συναντάμε τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Νιώθω τυχερός που θα είμαι παρών στο τουρνουά και θα μπορέσω να προσφέρω χαρά στα παιδιά  και παράλληλα να περάσω πολύ ωραία κι εγώ.  Γιατί είναι χαρά και ικανοποίηση για κάθε αθλητή να δίνει κάνει τα παιδιά χαρούμενα και να το βλέπει αυτό στα πρόσωπα τους».

Για μια ακόμη χρονιά οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ράδιο Αρβύλα» θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «3 on 3» της GBA και φυσικά θα αντιμετωπίσουν στο καθιερωμένο πλέον «μονό» τους ιδρυτές της Ακαδημίας μαζί με τους παίκτες που θα «παρελάσουν» και φέτος στο Ποσειδώνιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Αξάς θα πάρει μέρος σε μια ακόμη δραστηριότητα της GBA, δημιουργώντας τη δική του ομάδα στο τουρνουά «3 on 3».

Τέλος, μια από τις πολλές εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές είναι και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ΚΑΕ Άρης που θα δοθούν ως «έπαθλο» σε νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.