Σκρέτας «Κύριοι της Ζενίθ, υπογράψτε συμβόλαιο με τις μη επαγγελματικές ομάδες»

194

«Με όλο τον σεβασμό και την κατανόηση προς τους συνανθρώπους μας εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, θα ήθελα να προχωρήσω σε μια τοποθέτηση για τη πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της καταξιωμένης εταιρίας προμήθειας φυσικού αερίου και παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας Ζενίθ με ένα είδωλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Κύριοι της Ζενίθ… Εάν θέλατε πραγματικά να προσφέρετε ανταποδοτικά στην κοινωνία μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές λίγα από τα χρήματα που σας δίνει ο ελληνικός λαός, θα έπρεπε να κλείσετε συμφωνία όχι τόσο με τον καταξιωμένο Παναγιώτη Γιαννάκη όσο με τους πραγματικά μικρούς και μεγάλους ήρωες του αθλήματος.

Εκπροσωπώντας τους Ικάρους Τρικάλων (μια πόλη που τα τελευταία 20 χρόνια γράφει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ με δύο διαφορετικές ομάδες στην Α1, πάντα με ομάδες στις εθνικές κατηγορίες και με σημαντικό αριθμό παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα στα τμήματα υποδομών) σας εκφράζω την πρότασή μας μου που πραγματικά θα σας κάνει πρωταθλήτρια και μεγάλη ομάδα. Συμφωνία την Ζενίθ με τους καθημερινούς μικρούς και μεγάλους ήρωες του μπάσκετ στην Ελλάδα!!!

Στις μη επαγγελματικές εθνικές κατηγορίες (Α2, Β’, Γ’), λειτουργούν σε όλη την χώρα περίπου 100 ομάδες… από την Ορεστιάδα ως το Ρέθυμνο και από την Κέρκυρα ως την Χίο . Οι διοικήσεις, οι προπονητές και οι αθλητές αυτών των ομάδων, καθημερινά είναι αντιμέτωπες με ένα δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος για να καλύψουν τις ανάγκες τους (έξοδα μετακίνησης και διαιτησίας, αθλητικό υλικό, ιατρικά έξοδα αποκατάστασης τραυματισμών αθλητών κ.α.) αφού η ομοσπονδία δικαιολογημένα αδυνατεί να βοηθήσει λόγω της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας.

Αντί λοιπόν να πανηγυρίζετε την συμφωνία σας με ένα άτομο, θα ήταν καλύτερα να σκεφτείτε την συμφωνίας σας με ένα σύνολο ανθρώπων που υπηρετούν, αγαπούν και ματώνουν στα παρκέ για την ύπαρξη του μπάσκετ, μέσω της λειτουργίας των ομάδων τους.

Να είστε σίγουροι ότι η ανταπόδοση για τα χρήματα που θα επενδύσετε (και δεν θα είναι περισσότερα από την τελευταία σας κίνηση) θα είναι τεράστια διότι θα δώσετε οικονομική ανάσα σε περίπου 50000 ανθρώπους που είτε σαν αθλητές, είτε σαν προπονητές, είτε σαν παράγοντες ή σαν απλοί φίλαθλοι βρίσκονται πολύ κοντά στις ομάδες των μη επαγγελματικών κατηγοριών»

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων
Κώστας Σκρέτας