Σκιαδοπούλου: «Είχαμε πάθος και συγκέντρωση»

721

H Φαίδρα Σκιαδοπούλου  μίλησε στο rysiobc.gr για την σημαντική νίκη επί του Αθηναϊκού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση (15π., 11 ριμπ.), αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί στην Κω.

«Η νίκη επί του Αθηναικού ήταν ζωτικής σημασίας για την ομάδα μας καθώς προερχόμασταν από ένα σερί τριών ηττών. Είχε προηγηθεί μια δύσκολη εβδομάδα με κάποιες  ελλείψεις στις προπονήσεις, παρολαυτά εμείς θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στην έδρα μας. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν καθόλου καλό καθώς ο Αθηναϊκός κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του  είχε το πάνω χέρι στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο με πάθος και συγκέντρωση καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, να συνεργαστούμε σωστά και να βρούμε περισσότερες λύσεις στην επίθεσή μας.

Είμαστε ικανοποιημένες  για τη νίκη μας αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Ιπποκράτης. Γνωρίζουμε τη δύναμη της έδρας αυτής της ομάδας και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί προέρχονται από μια άσχημη ήττα και σιγουρα θα τα δώσουν όλα μεσα στην έδρα τους. Είναι ένας ακόμη αγώνας από τον οποίο θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε ότι θα φύγουμε με το ροζ φύλλο του νικητή».