Σημαντική ενίσχυση με Γυμνόπουλο για τον Αριστοτέλη Φλώρινας-Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη

815

Συνεχίζοντας την μεταγγραφική του ενίσχυση, ο Aριστοτέλης Φλώρινας κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για να καλύψει την νευραλγική θέση του οργανωτή της ομάδας με τον πολύπειρο Φοίβο Γυμνόπουλο.

O Φλωρινιώτης πλέι μέικερ επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα για να προσθέσει ποιότητα και πάθος στην ήδη ενισχυμένη περιφεριακή γραμμή της ομάδας.

“ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ”

“Aut viam inveniam aut faciam.” μτφρ: (ή θα τον βρούμε το δρόμο ή θα τον φτιάξουμε)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φοίβος Γυμνόπουλος τόνισε:

“Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή του ΦΣΦ Αριστοτέλη για την προσπάθεια τους να με φέρουν στην Φλωρινα!! Ευχαριστώ όμως πολύ έναν τεράστιο επιχειρηματία που όταν διάβασα το βιογραφικό του ενθουσιάστηκα αλλά μόλις τον γνώρισα και μιλήσαμε τον θαύμασα: Τον Κύριο Νικόλαο Λούστα, ιδιοκτήτη της εταιρείας MEGAS YEEROS!! Με έπεισε να επιστρέψω στην Φλώρινα με την αγάπη του για την πόλη (που την αποδεικνύει έμπρακτα με σοβαρή οικονομική ενίσχυση) Την σεμνότητα του και με τα λόγια αναγνώρισης και σεβασμού προς το πρόσωπο μου!!! Στόχος μου είναι με αγάπη, συνέπεια και προσπάθεια όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας να καθιερωθεί πανελλαδικά στον χώρο του μπάσκετ! “