Σε φουλ ρυθμούς οι Έφηβοι και οι Παίδες του Άρη

246

Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του παιδικού και του εφηβικού τμήματος μπάσκετ του Άρη. Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου που έλαβε χώρα στο Βελβεντό Κοζάνης, κάτω από ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, το πρόγραμμα των ομάδων συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη (04/09) οι έφηβοι έδωσαν το πρώτο τους φιλικό αγώνα κόντρα στην ανδρική ομάδα της Ευκαρπίας (Α’ ΕΚΑΣΘ), ενώ οι παίδες αντιμετώπισαν σήμερα (06/09) την ΑΚΕΤΣ.

Τα επόμενα φιλικά τεστ για τους κίτρινους είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή (09/09) στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό τμήμα του συλλόγου θα ταξιδέψουν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Λασσάνης Κοζάνης με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση του.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην χθεσινή (05/09) κλήρωση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΑΡΗ, Γιώργος Κυριαζής, τόνισε στο northbasket.gr: «Επιστρέψαμε στο παλιό σύστημα κλήρωσης και διεξαγωγής αγώνων με αποτέλεσμα τα θεωρητικά φαβορί να δίνουν στο τέλος τα πιο δυνατά ματς. Παρόλα αυτά όλα κρίνονται στο γήπεδο, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Εύχομαι να είναι υγιείς οι παίκτες όλων των ομάδων και να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας