ΣΕΠΚ: Με επιτυχία η μηνιαία συγκέντρωση Θεσσαλονίκης

545

sepk01Την Δευτέρα 4/3  πραγματοποιήθηκε η Μηνιαία Συγκέντρωση των Προπονητών στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Θεσσαλονίκη. Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου το παρόν έδωσαν ο Αντιπρόεδρος κ. Θόδωρος Ροδόπουλος και το μέλος κ. Γαλάνης Δημήτρης. Καλωσόρισαν τον κύριο ομιλητή της συνάντησης και τον ευχαρίστησαν για την αποδοχή της πρόσκλησης. Επίσημος καλεσμένος του ΣΕΠΚ ήταν ο γνωστός διαιτητής κ. Στέλιος Κουκουλεκίδης και Προεδρεύων της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου από τον κ. Κουκουλεκίδη, ο οποίος με μοναδικό τρόπο προσπάθησε να μεταφέρει τις γνώσεις του για θέματα διαιτησίας αλλά και του αθλήματος γενικότερα στους παρευρισκόμενους.

Η χρήση ειδικά μονταρισμένων φάσεων (video) από αγώνες της Ευρωλίγκα, ο σχολιασμός αυτών των φάσεων (συνήθως αμφισβητούμενων) και η κουβέντα που ακολούθησε, ήταν  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι προέτρεψε τους προπονητές να μελετάνε τους κανονισμούς και να ωθούν όσους νέους αθλητές τους έχουν την διάθεση να προσφέρουν στο άθλημα, να γίνουν διαιτητές.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Γαλάνης ενημέρωσε τα μέλη του ΣΕΠΚ που παρευρίσκονταν για την συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδέσμου και πληροφόρησε τους προπονητές για το μεγάλο σεμινάριο που θα γίνει στην Αθηνά τον Ιούνιο.