Σήμερα η φιέστα ανόδου του ΔΑΣΩ

478

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα του Δ.Α.Σ.Ω. στην τελική φάση του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας συνολικά τη δεύτερη θέση στη Γ’2.
Η πρώτη θέση χάθηκε στη διαφορά των πόντων καθώς ο Δ.Α.Σ.Ω. χρειαζόταν νίκη με 19 πόντους απέναντι στον Μάρκο Μπότσαρη για να στεφτεί υπερπρωταθλητής της Γ2. Η ομάδα το πάλεψε έφτασε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τους 13 πόντους αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι έληξε 64-59.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες (Μάρκος Μπότσαρης, Δ.Α.Σ.Ω., Βασιλικά) από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ  κ. Σάββα Λόρτο και τον Γεν.Γραμματέα κ. Αντώνη Μαυρογένη.
Δεκάλεπτα: 17-12, 33-27, 52-45, 64-59

ΔΑΣΩ (Παπαδόπουλος): Χαλεπλής, Ντόντης 5(1), Σαραφεντίν 4, Ναλμπάντης 34(4), Σουγάρης 2, Αβραμίδης 7(1), Κουρουπάκης 5, Θωμαϊδης 2, Χατζηκωνσταντίνου 5, Καραντάκης.
Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (Κανάβης): Παπασιώπης 19, Τζάρος 2, Γεωργίου, Παπαζιάν 2, Νέδας 19, Παπαδάκης 7, Φωτιάδης, Παπαϊωάννου 10, Ζηκούλης.

Το μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω. γιορτάζει την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Γ’1 κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και διοργανώνει μία πολύ ωραία και πρωτότυπη εκδήλωση την Πέμπτη 7/6/2012. Η αντρική ομάδα μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω θα αλλάξει άθλημα για μία ημέρα και θα αντιμετωπίσει στο Κονταξοπούλειο σε έναν αγώνα βόλεϊ τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου που τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Α’1 Εθνική κατηγορία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 μ.μ.
Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα μπάσκετ αθλητής Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ θα συμβουλέψει τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, θα δεχτεί τις ερωτήσεις τους και στη συνέχεια θα τους απονείμει τα αναμνηστικά τους διπλώματα.
Τέλος η βραδιά θα κλείσει με άφθονο φαγητό και ποτό!