Ρ. Μούλη:”Πίστη για νίκη και ακόμα καλύτερη συνέχεια”

381

Η δυναμική παίκτρια της ομάδας του Άρη, Ρούλα Μούλη, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την Αναγέννηση Ρυσίου, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι. Όλα τα κορίτσια είμαστε αποφασισμένες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένες, να παίξουμε όπως μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα και να επιτύχουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας. Είναι μια νίκη, που την έχουμε ανάγκη βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στάθηκε σε δύο παράγοντες, στη δομή του προγράμματος και στον «άσσο». Ειδικότερα: «Το πρόγραμμα της ομάδας μας είχε την ιδιαιτερότητα να μας φέρει αντίπαλους με ομάδες, που είναι ψηλά στη βαθμολογία, σε συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι, ήρθαν συνεχόμενες ήττες, οι οποίες μας άφησα πίσω βαθμολογικά και «ψυχολογικά». Αυτό, πιστεύω να μη συμβεί ξανά στο δεύτερο γύρο και να εξελιχθούν όλα ομαλά. Να πάρουμε νίκες, που θα μας «ξεκολλήσουν» από τις χαμηλές θέσεις και να είμαστε πιο άνετες στην πορεία του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η ομάδα έχει πρόβλημα στον «άσσο». Περιμένουμε, σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος, τη δικαστική εξέλιξη με τη Γωγώ Κανταρά, η οποία θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα πάρει δικαίωμα συμμετοχής με τον Άρη. Έτσι, στη θέση του πλέι μέικερ, χρησιμοποιείται η Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία είναι αξιόλογη, αλλά της λείπει η εμπειρία από παιχνίδια στην Α1, αφού είναι νεαρή και κανονικά ανήκει στις νεανίδες».

Για τις προσδοκίες της, γενικά: “Θέλω και εγώ και οι συμπαίκτριές μου να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, γιατί έτσι παίρνουμε δύναμη, αλλά ευχαριστιόμαστε και το παιχνίδι καλύτερα. Ο κάθε αθλητής θέλει να αγωνίζεται σε γήπεδα με πολύ κόσμο και έτσι και εγώ θέλω να το ζω αυτό όπου και αν αγωνίζομαι”.

Για το Φιλήμωνα Καλοτεράκη και το θλιβερό γεγονός της απώλειάς του είπε: «Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά αυτά που έχω ακούσει από ανθρώπους του συλλόγου είναι πως αγαπούσε πολύ το μπάσκετ και είχε προσφέρει πολλά στα τμήματα υποδομής. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της είπε: «Στα πέντε χρόνια, που είμαι στον Άρη, δεν έχω κανένα παράπονο από τους προπονητές μου και το σύλλογο, έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές και θέλω να ολοκληρωθεί, άλλη μια χρονιά με ευχάριστο τρόπο. Όσον αφορά το μέλλον, είναι νωρίς να μιλάμε για την επόμενη χρονιά, αλλά πιστεύω, πως το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό και με την ανάλογη βοήθεια από τη διοίκηση, μπορεί να γίνουν ακόμα καλύτερα πράγματα και η ομάδα να κοιτά ακόμα ψηλότερα».