Ραΐτσεβιτς: “Βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα”

203
 
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης. Η ομάδα των Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς και Αντώνη Σαμαρά, στο εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι (8/3), βρέθηκε να κερδίζει μέχρι και 17 πόντους (21-38 στο 17′) τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά ηττήθηκε με 70-64, έχοντας πάντως το πρόβλημα τραυματισμού του Κώστα Κυφωνίδη (τραυματίστηκε στη γάμπα και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο) ενώ έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας κούραση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, που εκπροσώπησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων τόνισε πως “κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο” και ότι “σιγά-σιγά περνάει η δική μου φιλοσοφία ως προπονητής“. Ακόμη, στάθηκε στο γεγονός ότι είχαν γίνει ουσιαστικά μόλις τέσσερις προπονήσεις από τότε που ανέλαβε ως head coach της ομάδας αλλά παρ’ όλα αυτά ο Απόλλων Καλαμαριάς απέδωσε ικανοποιητικά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Λεύκιππος. Επίσης, ο Ραΐτσεβιτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κυφωνίδη ενώ υπογράμμισε ότι “στην συνέχεια θα παίξουμε ακόμη καλύτερα”.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Κυριακής (8/3) οι Ξανθιώτες είχαν ξεφύγει με 58-44 στο 30′ ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης “αντέδρασε” και μείωσε σε 67-64, αλλά σε εκείνο το σημείο (67-64) οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι μια λάθος πάσα εκδήλωσαν νέα επίθεση και ο Ντίνος Νικολόπουλος “έγραψε” με τρίποντο (στα 12” πριν την λήξη) το τελικό 70-64.
Δείτε όσα είπε ο  Ραΐτσεβιτς…