Ραΐτσεβιτς: “Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, να φτιάξουμε μια βάση με δικά μας παιδιά”

157

Την πρώτη του προπόνηση ως head coach του Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (3/3) ο Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς. Πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος, υπήρξε ομιλία προς τους παίκτες από τον νέο προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς και από τον άμεσο συνεργάτη του, Αντώνη Σαμαρά. Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς δήλωσε στο mgskpapollon.gr:

“Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που αναλαμβάνω τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έρχομαι σε μια οικογένεια πρώτα από όλα, σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκεί που ανήκει. Αυτό είναι σίγουρα σε υψηλότερες κατηγορίες.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια βάση από τα δικά μας παιδιά που έχουμε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή μελλοντικά. Με την βοήθεια του κόσμου, βέβαια, με την βοήθεια του Δήμου και μαζί με όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα, πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή αρχή και η οποία θα δώσει πολύ μεγάλο μέλλον στους επόμενους παίκτες που θα έρθουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς”.

*Tην Τρίτη βρέθηκε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς ο Γιώργος Καραμουσαλίδης για να αποχαιρετήσει τους καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

To link: https://mgskapollon.gr/basket/basket-andrwn/2121-raitsevits-erxomai-se-mia-megali-omada-na-ftiaksoume-mia-vasi-me-dika-mas-paidia