Π. Γερομιχαλός: “Όπλο μας η άμυνα”

211

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη στον χθεσινό (16/04) ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, Πέτρος Γερομιχαλός (23 π.) μίλησε στο “Northbasket.gr” τόσο για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό όσο και για τη δική του απόδοση.

“Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Κύριο στοιχείο του αγώνα ήταν η δύναμη. Εμείς στηριχθήκαμε στην άμυνα και φτάσαμε στη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο νεαρός φόργουορντ.

Αναφερόμενος στην προσωπική του επίδοση ο άσος των κίτρινων τόνισε: “Δεν έχει σημασία ότι ήμουν πρώτος σκόρερ. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Πλέον οι παίκτες του Άρη στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον Μαντουλίδη. Κάνοντας ένα σχόλιο για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ο Πέτρος Γερομιχαλός επισήμανε: “Ο Μαντουλίδης είναι μία πολύ καλή ομάδα, εμείς θα κάνουμε το σκάουτινγκ που χρειάζεται και θα πάμε για να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι”.

Τέλος ερωτηθείς για το αν υπάρχει φαβορί στον αυριανό (18/04) τελικό, ο άσος του Άρη υπογράμμισε: “Φαβορί δεν υπάρχει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι σκοπός είναι να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη”.