Πρώτο αναπτυξιακό τουρνουά εφήβων από τον ΣΔΚΘ στις 27-28/12

616

Το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του «πρώτου αναπτυξιακού τουρνουά ΣΔΚΘ» στο «Ιβανώφειο» με τη συμμετοχή των εφηβικών ομάδων (U18) του Ηρακλή, του Άρη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Γεωργιανής Hundai Tbilisi.

Το  τουρνουά πραγματοποιείται στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 με σύστημα  διεξαγωγής δύο ημιτελικών και μικρού και μεγάλου τελικού.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Σάββατο, 27/12/2014

19.00 ΑΡΗΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

21.00 ΗΡΑΚΛΗΣ – HUNDAI

Κυριακή, 28/12/2014

19.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

21.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ.

Μέρος των εσόδων από το τουρνουά θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά με περιγραφή αυτών στο διαδίκτυο και την  επίσημη ιστοσελίδα του ΣΔΚΘ: www.sdkth.gr. Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει πλήρης στατιστική κάλυψη.

Ο ΣΔΚΘ ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την έγκριση του ως άνω τουρνουά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την άδεια τέλεσης  των αγώνων, όλες τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και ιδιαίτερα αυτή από τη Γεωργία η οποία θα έρθει με δικά της έξοδα, τον Ηρακλή για την παραχώρηση του γηπέδου, τον κ. Γκορέζη για την ανάληψη της στατιστικής κάλυψης όλων των αγώνων δωρεάν και όλους τους χορηγούς που προσφέρθηκαν να στηρίξουν τη διεξαγωγή του εν λόγω τουρνουά».