Πρώτη συμμετοχή στην ανδρική ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων για τον 15χρονο Μιχάλη Σπρίντζιο

205

Από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η απόλυτη χαρά ενός συλλόγου προσανατολισμένου στην παραγωγική διαδικασία είναι οι νεαροί αθλητές του να συμμετέχουν κάποια στιγμή στην ανδρική τους ομάδα. Όσο ψηλότερη η κατηγορία τόσο δυσκολότερο βεβαίως και το έργο. Εμείς είχαμε την ευτυχία αρκετοί αθλητές μας από το  εφηβικό και μετά να συμπεριληφθούν και να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα. Κάποιοι συνεχίζουν και τώρα και κάποιοι άλλοι αγωνίζονται πλέον σε άλλες  ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Ποτέ όμως μέχρι φέτος δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε τη δυνατότητα να εντάξουμε στο αθλητικό μας πρόγραμμα του αντρικού ένα αθλητή κάτω των 15 ετών. Στο παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής με αντίπαλο την ομάδα της Ευκαρπίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σπρίντζιος γεννημένος το 2005. Ο νεαρός μας Forward των 2,02 εκατοστών ξεκίνησε φέτος τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα ενώ συμμετέχει και στα υπόλοιπα αγωνιστικά μας τμήματα. Καλείται ανελλιπώς στις μικτές της ΕΚΑΣΘ, στα κλιμάκια Βορρά της Ομοσπονδίας ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας παίδων στην ηλικία των 2004-5.

Μεγάλη συγκίνηση για όλους μας στο σωματείο που βλέπουμε στο Μιχάλη τα στοιχεία για ένα παίκτη που μπορεί πραγματικά να πετύχει. Του ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή μιας ωραίας πορείας».