Πρόσκληση για ενημέρωση στις 5 Ιουνίου σχετικά με τη μεγάλη διοργάνωση του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Maxibasketball

456
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Καθώς το 19ο Πρωτάθλημα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλοι είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για τη διεξαγωγή των αγώνων μας, θεωρούμε ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να αλληλοενημερωθούμε και για οργανωτικά θέματα σχετικά με τη μεγάλη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball.
Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19.30 θα μαζευτούμε στην αίθουσα συνεδρίων του Ε.Γ. Μίκρας για να ενημερωθούμε για 3η φορά από εκπροσώπους επιτροπών που ήδη δουλεύουν σε θέματα της διοργάνωσης.
Έχοντας μπει πλέον σε αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013, είναι απαραίτητη πλέον η στελέχωση των ομάδων εργασίας που αποτελούν την Οργανωτική Επιτροπή με ακόμη περισσότερους ανθρώπους μας που θα έχουν την απαιτούμενη διάθεση και το χρόνο να βοηθήσουν.
Και ένα σημαντικό βήμα θα γίνει στην ίδια συνάντηση μας. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα εθελοντισμού και ο τρόπος εγγραφής των εθελοντών μας για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball – Θεσσαλονίκη 2013
Από την ίδια στιγμή θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές εθελοντών. Το πρόγραμμα που θα έχει σύνθημα “ Μπάσκετ χωρίς όρια ” και “basketball non stop” θα ανοίξει για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε ειδική παρουσίαση που θα γίνει κατά τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας μέρας Maxibasketball που γιορτάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball (FIMBA) στις 22 Σεπτεμβρίου.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Πάρης Πετράς
Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης