Πρόκριση στους «16» του Eurocup για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

186

Στη φάση των «16» του Eurocup προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Η ελληνική ομάδα μετά από καλή εμφάνιση επικράτησε στο ΣΕΦ με  84-73 της ουγγρικής Μίσκολς υπερκαλύπτοντας την ήττα που είχε γνωρίσει στο πρώτο ματς (59-54). Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό θα είναι η τούρκικη Orman Genclik.

Δεκάλεπτα: 22-18, 48-31, 68-43, 84-73

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 21(4), Αυτζή 2, Σπυριδοπούλου 15(2), Γεμελος 19(5), Λούκα, Σταμάτη, Παυλοπούλου 3(1), Νικολοπούλου 4, Γκρέιβς 19, Γιουρτσένκοβα 1, Σταμολάμπρου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Ηταν μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ήμασταν κοντά στο… τέλειο. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου και είμαι περήφανος για αυτές για την αγωνιστική και σωστή κρίση που έβγαλαν στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες, τις δείξαμε σήμερα. Από την μεριά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα ματς που ακολουθούν».

Η Τζέσικα Τόμας δήλωσε μετά το ματς: «Θεωρώ ότι εκτελέσαμε όπως πρέπει το πλάνο μας. Εννοείται πως ο κόσμος μας βοήθησε στο να πάμε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Η δουλειά μας ήταν τέλεια. Ημασταν πολύ καλύτερες από το πρώτο παιχνίδι και ξέραμε ότι πρέπει να έρθουμε εδώ για να νικήσουμε. Πιστεύω ότι η άμυνά μας και η χημεία μας ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν την πρόκριση».