Πρόκριση στα μπαράζ ανόδου για την ΑΕΕΤ

244

Η ΑΕΕ Τούμπας κατάφερε και πήρε την πρόκριση στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Β’ ΕΚΑΣΘ.Η ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει:

Είχαμε δεν είχαμε, φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκρισή μας στα playoff. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη επί του Κανάρη από μόνη της δεν αρκούσε, ήρθε όμως λίγο νωρίτερα η ήττα των Μετεώρων από το Πέρα, ώστε να απομακρυνθεί το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας που θα μας άφηνε εκτός (στην υλοποίηση του οποίου βέβαια θα συντελούσε η ήττα του Βότση από τον Αστέρα το βράδυ της Τρίτης!!!).

 

Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει την επιστροφή μας σε αγώνες ανόδου, μετά από διάλειμμα ενός έτους, ας δούμε συνοπτικά τι έγινε τη Δευτέρα στη Τριανδρία, όπου η αποδεκατισμένη ομάδα μας κατάφερε με ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Κανάρη, που καιγόταν για τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι κατέφεραν να έχουν τον προβάδισμα στο 1ο δεκάλεπτο, με την ΑΕΕΤ να ακολουθεί χάρη στις βολές του Κατσαρή (20 π.) και να ισοφαρίζει στο τέλος με τρίποντο του Δήμου (17 π.), ο οποίος στον αγώνα αυτό έγινε ο 2ος παίκτης μας, μετά τον Καλαμάρα, που ξεπέρασε τους 1.000 πόντους με την φανέλα της ΑΕΕΤ. Η χέρι – χέρι εξέλιξη του σκορ συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο, με τον Κανάρη να βρίσκει τις απαραίτητες λύσεις στην άμυνά μας και τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, με την ΑΕΕΤ να ξεφεύγει στο τέλος, με 2 βολές του Δήμου και το δεύτερο από τα τρία τρίποντα του Φλώρου (11 π.).

Το τρίποντο του Κατσαρή στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου ήταν η αφετηρία για σερί 12-0 που έφερε το σκορ στο 30-47 και τελείωσε τον αγώνα. Όταν οι γηπεδούχοι επανήλθαν ήταν ήδη αργά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να διατηρήσουν την διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα (σκορ στο τέλος της περιόδου 45-58), καθώς Δήμος και Κατσαρής δεν σταματούσαν να σκοράρουν. Το τελευταίο δεκάλεπτο πέρασε αργά και και βασανιστικά, η διαφορά αυξήθηκε ελαφρώς για να φτάσει στην τελική τιμή της (18 π.), όσοι αγωνιστήκαν για την ΑΕΕΤ σκόραραν και επιτέλους καταφέραμε κάποια στιγμή να φύγουμε από το γήπεδο για να γιορτάσουμε τους Γιώργηδες της ομάδας.

Την Παρασκευή τελειώνουμε την κανονική περίοδο, υποδεχόμενοι τους Ταγαράδες και όσους από εσάς δεν βαρεθούν να τραβηχτούν στην Τριανδρία. Κατά 99% είμαστε 3οι στον όμιλο και περιμένουμε την κλήρωση της Τετάρτης (2/5, 18:00) για να δούμε αν θα αντιμετωπίσουμε την Πυλαία ή τον νικητή του αυριανού αγώνα ΚΑΟΣ – Γέφυρα. Υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα για την 2η θέση, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Άλλωστε ούτε όταν τερματίσαμε 2οι, ούτε όταν τερματίσαμε 1οι σε κανονική περίοδο, καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο στα μπαράζ… Ας το κάνουμε από την 3η θέση…