Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ (pics)

219

Με μια όμορφη γιορτή στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν το 2012. Η γυναικεία ομάδα του «Δικεφάλου» στην καλύτερη της χρονιά στην Α1 συγκεντρώθηκε στην αίθουσα VIP και τα μέλη της αντάλλαξαν ευχές και παρέλαβαν τα δώρα τους.

Παρόντες και δυο συνδεσμίτες, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που έχει προκαλέσει φέτος η ομάδα. Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των γονέων από τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων για την τεράστια κοινωνική δράση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ για τις άπορες οικογένειες, ενώ ο Βασίλης Αγγελίδης έδωσε συγχαρητήρια στους δύο συνδεσμίτες που έδωσαν το παρόν. Ο έφορος του τμήματος μετέφερε τα χρόνια πολλά και του Θανάση Κατσαρή.

«Σας εύχομαι υγεία χαρά και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας και το νέο έτος  να έχετε τη φιλοδοξία σας ψηλά! Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Χρυσό Δικέφαλο για τις βασιλόπιτες που μας παραχώρησε, αλλά και τους χορηγούς μας» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Αγγελίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα τύπωσε και ευχετήρια κάρτα, η οποία γράφει: «Σας ευχόμαστε το νέο έτος να σας φέρει Υγεία, Αγάπη και ότι ο καθένας από εσάς επιθυμεί».

Πηγή: basketplus.gr