Πρωταθλήτρια στο καλοκαιρινό τουρνουά του ΑΣΕΘ η AGT GROUP BC

304

 

Η AGT GROUP BC αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο καλοκαιρινό τουρνουά του ΑΣΕΘ 2021, καθώς νίκησε την ΚΥΑΝΑ με 78-71 στο κλειστό γυμναστήριο ΦωλέαΚλειώ.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τους πρωταθλητές, αφού από την αρχή ξέφυγαν στο σκορ με διψήφια διαφορά (17-7) και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 49-36. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους (67-47) 8 λεπτά πριν τη λήξη του τελικού. Στο σημείο αυτό η ΚΥΑΝΑ αφυπνίστηκε και έκανε την ύστατη επίθεση προς ανατροπή της κατάστασης, μείωσε 2 λεπτά πριν το φινάλε σε 71-68, ωστόσο η αστοχία της σε τέσσερα συνεχόμενα σουτ τριών πόντων δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

MVP των νικητών και του αγώνα ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Ngindu, ενώ και από τους συμπαίκτες του δεν υστέρησε κανείς, καθώς όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους στη νίκη και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου. Από την μαχητική ΚΥΑΝΑ ξεχώρισαν ο Χρονόπουλος και ο Περατινός που έδωσε πολλές μάχες κάτω από τη ρακέτα με τον ψηλότερο Ngindu.

Πολύ καλή η διατησία των κ. Κασούμη και Στούμπου, ενώ το μόνο μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο του αρχηγού της AGTGROUP Θεοχαρόπουλου που αποχώρησε από το υπόλοιπο του παιχνιδιού στο τρίτο δεκάλεπτο.

Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές Κυπέλλων στην  πρωταθλήτρια AGT GROUP BC, στην δευτεραθλήτριαΚΥΑΝΑ, στην τριταθλήτρια GABOL, ενώ δόθηκε και βραβείο πρώτου σκόρερ στο νεαρό Ngindu.

Όλες οι ομάδες του ΑΣΕΘ πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 25 Σεπτέμβρη, όταν και θα γίνει το τζάμπολ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι εγγραφές θα ανοίξουν από την πρώτη Αυγούστου.

 

AGT GROUP BC – KYANA 78-71

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΣΤΟΥΜΠΟΣ – ΚΑΣΟΥΜΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 25-16, 49-36, 60-45, 78-71.

AGT GROUP BC (ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ): ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ 9 (1), ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ 5(1), ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΌΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6(2), ΡΕΜΠΕΛΟΣ 11, SIMOVIC 10(1), NGINDU 18, ΒΕΛΙΚΗΣ 2, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 3(1), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 14.

KYANA (ΚΟΣΜΑΣ Κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ Α.): ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ 4, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 14, ΠΑΠΑΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ 8 (1), ΒΛΑΧΑΚΗΣ 5, ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ. 6, ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ 6, ΣΥΡΟΣ 3(1), ΧΡΥΣΟΧΟΥ 15(2), ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ 10.