Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING” (PHOTOS)

2009

Την Κυριακή 15/4, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”, που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθ/σης ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με την A21 Greece. Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το human trafficking (εμπορία ανθρώπων), της παράνομης διακίνησης των ανθρώπων κυρίως για τους σκοπούς της καταναγκαστικής εργασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο αγώνας έγινε μεταξύ της αντρικής ομάδας της Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ και μιας ομάδας σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Για την Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Τζάτσης, Στέργιος Χεριστανίδης, Σπύρος Μεϊντάνης, Δημήτρης Σουρμελίδης, Αλέξανδρος Κοκκάρης, Nες Tζίνης, Γιώργος Τζίνης, Αντώνης Ποδιώτης, Στράτος Ρόκκος, Γιάννης Κοτσάνος (guest star), Ποδιώτης Ιωάννης (πρόεδρος) και Παναγιώτης Ποδιώτης. Για την ομάδα των επωνύμων αγωνίστηκαν οι: Λάζαρος Τσακίρης, Λάμπρος Καουντής, Γιάννης Παπαγεωργίου, Κώστας Φλεβαράκης, Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Κούβελας, Κώστας Κούσης, Τσαλτίδης Χρύσανθος, Μάκης Ιωαννίδης, Παρισόπουλος Γεώργιος, Πάρις Τσογκαρλίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Βασίλης Βλαχόπουλος και Σαματίδης Γιώργος. Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι κ.κ. Γιάννης Τσουμής και Τάκης Λάμπρος από την ΕΚΑΣΘ και ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος Α.

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21 και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα των χορηγών: Cook-Shop, Μαρμαρίδης Έπιπλα, UP move & play, Fiorentino LFS, Hair and Style Petros, MLS Making Life Simple και Electra Palace Thessaloniki.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: ARENA 89,4, Libero FM107.4 Sport Radio, Basketplus.gr, Tsiotras Bill II και Northbasket.gr. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας! #wearepanorama #block_sto_trafficking