Πρέλεβιτς: «Οι Έλληνες Βετεράνοι στηρίζουμε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Πλαγιαρίου»

1354

Ανάμεσα στις μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ που θα συμμετάσχουν στον φιλικό αγώνα μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και των Ελλήνων Βετεράνων θα είναι και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του «Δικεφάλου» και νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket για τη σπουδαιότητα του αγώνα φιλίας της Μ. Τετάρτης (08/04), τη βράβευσή του και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Παλαί ντε Σπορ.

«Σαν Έλληνες Βετεράνοι συμμετέχουμε σε αντίστοιχες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα και έτσι με μεγάλη μας χαρά θα λάβουμε μέρος και στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης στο Παλαί ντε Σπορ, προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου»,  τόνισε ο βετεράνος άσος των «ασπρόμαυρων».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς για τη μεγάλη προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση. Ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη κίνηση προς το πρόσωπό του, υπογράμμισε: «Κάθε βράβευση είναι ιδιαίτερη. Σίγουρα είναι τιμή μου που με βραβεύει η Ένωση Αστυνομικών και μάλιστα στο περιθώριο ενός τόσο σημαντικού αγώνα».

Τέλος, ο Πρέλεβιτς απηύθυνε το δικό του κάλεσμα προς τους φίλους του μπάσκετ της πόλης, επισημαίνοντας: «Από την πλευρά μου καλώ όλο τον κόσμο να έρθει τη Μεγάλη Τετάρτη στο Παλαί ντε Σπορ, καθώς είναι ανάγκη να μαζευτούν όσα περισσότερα απαραίτητα είδη για τα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου. Μάλιστα είναι πολύ θετικό ότι θα έρθουν αρκετές ακαδημίες και ευελπιστώ να γεμίσει το γήπεδο».