Ποινές από το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ

505
Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  ΕΚΑΣΘ,  στην  τακτική  συνεδρίασή  του  που  πραγματοποιήθηκε  την   2/3/2011,  αποφάσισε:
1)  Να γνωστοποιήσει ότι, για την ιατρική θεώρηση των αθλητών και αθλητριών που μετέχουν στα τουρνουά μίνι και παμπαίδων, έγκυρη θεωρείται και η ύπαρξη ατομικής ιατρικής βεβαίωσης υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο –σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο- ιατρό, η οποία θα επισυνάπτεται στην κατάσταση αγωνιζομένων αθλητών και αθλητριών με ευθύνη σωματείου.
2) Να επικυρώσει τα πρακτικά της Ε.Π. με αριθμό 17ης/2.3.2011 συνεδρίασής της σύμφωνα με τα οποία:
α)  Για τον αγώνα Γ2 ανδρών Μύθοι Χαλάστρας-ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων της 28/2/2011:
-Να επιβληθεί στους Κώττα Αντ. και Πετρέντζη Ευαγ., αθλητές του σωματείου ΠΑΟΚ Κυμίνων,  ποινή αποκλεισμού έξι και τεσσάρων αγωνιστικών ημερών αντίστοιχα,  για παραπτώματά τους στη διάρκεια του  αγώνα.
β) Για τον αγώνα Α΄ ανδρών Βεργίνα-Αχιλλέας Τριανδρίας της 28/2/2011:
Να επιβληθεί στους Βουρδέρη Νικ. και Συκά Ιωαν., αθλητές του σωματείου Βεργίνα, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής μέρας σε έκαστο, για παραπτώματά τους στη διάρκεια του αγώνα.
γ) Για τον αγώνα Γ1 ανδρών Πορφυριακός-Αδάμαστος της 20/2/11:
-Να επιβληθεί στον Μούσχουρη Κωνσταντίνο αθλητή του σωματείου Πορφυριακός, καθώς και στον Αλεξιάδη Σάββα αθλητή του σωματείου Αδάμαστος, ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών σε έκαστο, για παραπτώματά τους στη διάρκεια του αγώνα.