«Πλημμύρισε» το Ποσειδώνιο στο «3on3» της GBA (pics)

563

Η προσέλευση του κόσμου στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για το τουρνουά «3 on 3» που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy, το Σάββατο (15/06) υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την ευγενική χορηγία της Milko ξεπέρασε κάθε προσδοκία αλλά και κάθε προηγούμενο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Πάνω από 5.000 κόσμος πέρασε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας από το Ποσειδώνιο, 750 ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά και συνολικά 3.500 άτομα έπαιξαν μπάσκετ στα γήπεδα που φιλοξενήθηκε η διοργάνωση αλλά και στις μικρές μπασκέτες που στήθηκαν για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές. Όσοι συμμετείχαν στη γιορτή του μπάσκετ το απόλαυσαν. Οι αθλητές μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία εκτός από τους αγώνες «3 on 3», να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς βολών και τρίποντων όπου το «έπαθλο» για τους νικητές ήταν δεκάδες δώρα. Οι εκπλήξεις που ετοίμασαν οι διοργανωτές ήταν πολλές όπως και τα χάπενινγκς.

Το πρωί οι «Νέβμα» έπαιξαν μπάσκετ με την ομάδα της GBA που αποτελούταν μεταξύ άλλων από τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Νίκο Χατζηβρέττα ενώ αργότερα αγωνίστηκαν και κόντρα στους θαυμαστές τους. Τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος hip-hop υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους. Αυτό ήταν το «ορεκτικό» για το κυρίως πιάτο που ακολούθησε το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας και νταμπλούχος με την ομάδα του Παναθηναϊκού έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους αθλητές και τον κόσμο που γέμισε το Ποσειδώνιο. Μαζί με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και αντίπαλο του μέχρι πριν από μερικές μέρες, Κώστα Παπανικολάου που έτυχε κι αυτός ενθουσιώδης υποδοχής, τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα κι έχοντας την ηθική υποστήριξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου που λόγω της εγχείρησης, στην οποία έχει υποβληθεί στο γόνατο δεν μπόρεσε να παίξει, αντιμετώπισαν τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Τελικά η ομάδα της GBA πήρε τη ρεβάνς με πανηγυρικό τρόπο για την περυσινή της ήττα στο αντίστοιχο παιχνίδι που είχε κριθεί με ένα καλάθι του Γιάννη Σερβετά.

Στο Ποσειδώνιο βρέθηκαν ακόμη οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Καλλές, ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος και ο συμπαίκτης του στους κίτρινους, Δημήτρης Βεργίνης, ο Γιώργος Αποστολίδης του Ηλυσιακού κ.α. Όλοι τους δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους θαυμαστές τους.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές και τις βραβεύσεις των νικητών, παρόντος και του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

gba 1

gba 22

gba 32

gba 44

gba 55

gba 6

gba 7

gba 9

gba 8

gba 10

gba 11