Πληθώρα δραστηριοτήτων από τον ΑΣ Πανόραμα (pics)

443

Τα τμήματα μίνι και προμίνι του ΑΣ Πανόραμα είχαν τη 1η τους αγωνιστική στο εσωτερικό τουρνουά που θα διεξαχθεί μέχρι τα Χριστούγεννα στα γήπεδα του Πανοράματος και της Μ.Ε.Ν.Τ. Σαν ομάδα Ιάσωνας έπαιξε το Πανόραμα με τον Οδυσσέα της Μ.Ε.Ν.Τ. σε ένα τουρνουά με ονοματολογία βασισμένη στην Αρχαία Ελλάδα και ίσο χρόνο συμμετοχής για όλα τα παιδιά.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά φιλικά για 2002-03 και 2004-05 με τις αντίστοιχες ομάδες της Μ.Ε.Ν.Τ.

ac pan 4

Σε τουρνουά διαγωνιστικών θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του ΑΣ Πανόραμα, μία φορά κάθε μήνα. Τα πρώτα απροειδοποίητα διαγωνιστικά έγιναν αυτή την εβδομάδα που συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου από Ταυράκια 2007-09 και μπαμίνι 2006-07 με συνολικά 8 νικητές σε 9 απονομές.

Την Κυριακή τα δύο παραπάνω τμήματα ύστερα από τις βασικές δεξιότητες στον στίβο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στις ομάδες Μ.Αλεξάνδρου και Π.Α.Σ.Κ.Α.

ac pan 3

Το Σάββατο το προπαιδικό β, 2001 φιλοξένησαν την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. και πραγματοποίησαν το 3ο τους φιλικό παιχνίδι.

Για την ακαδημία παίδων και το προπαιδικό Α, ορίστηκε η έναρξη των τουρνουά τους στις 3/12.

ac pan 2

Τέλος, τη Δευτέρα στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για όλες τις ακαδημίες του συλλόγου, από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο στην αίθουσα Λίτσα Φωκίδη,στο Δημαρχείο Πανοράματος. Γονείς, παιδιά και όλοι οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν.