Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της Νίκης Νεοχωρούδας-Φωτορεπορτάζ

590

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νεοχωρούδας πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή (27/01) το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νίκης Νεοχωρούδας. Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο, ακολούθησε ο χαιρετισμός και η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του συλλόγου κ Κωνσταντίνο Τζήκα.

Ακολούθησαν διάφορες επιδείξεις από τα τμήματα της Νίκης, όπως του τμήματος τανγκό, από τα παιδιά της ρυθμικής γυμναστικής και του μοντέρνου χορού.

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη καράτε και kick boxing απο το kinesis-gym από το Κιλκίς. Συγκεκριμένα στην επίδειξη συμμετείχαν οι κ Αντώνης Γιαννακίδης, εκπαιδευτής καράτε, ο κ Κώστας Χασίδης, εκπαιδευτής kick boxing, η κ Νίκη Μποζίδου, πρωταθλήτρια kick boxing, ο κ Γιώργος Καρακασίδης, πρωταθλητής καράτε και ο Χρήστος Ναλμπάντης αθλητής του kick boxing. Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρωταθλητής στο kick boxing κ Δημήτρης Μπακόλας. Οι εκπρόσωποι του kinesi-gym του Κιλκίς αποτελούν εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ Δημήτρης Σαραμάντος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Δάφνη Δεληπάλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Αστέριος Γαβότσης, Χρήστος Τερζής (του Δημ), Χρήστος Τερζής (του Αθαν), Μπάμπης Παπακώστας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ Χρήστος Ζεγος, ο τοπικός σύμβουλος της ενότητας Ωραιοκάστρου κ Στέλιος Γώγος. Αρκετοί οι γονείς με τα παιδιά τους παρακολούθησαν την εκδήλωση ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου.

niki neoxoroudas pita 1

niki neoxoroudas pita 2

niki neoxoroudas pita 3

niki neoxoroudas pita 4

niki neoxoroudas pita 5

niki neoxoroudas pita 6

niki neoxoroudas pita 7

niki neoxoroudas pita 8

niki neoxoroudas pita 9

Πηγή: 30imeres.blogspot