ΠΚ.Νεαπολης:Που ειναι ο κοσμος ???

666

Το παρακατω κειμενο το πηραμε απο το μπλογκ του ΠΚ.Νεαπολης:

Τελικα ή ημαστε ορφανοι ή ειμαστε αντικοινωνικοι.
Δεν δικαιολογητε αλλιως η αποχη των φιλων μας απο τις εκδηλωσεις μας και στη συγκεκριμενη περιπτωση απο την πολυ καλη παρουσια της ανδρικης ομαδας μας στο πρωταθλημα.
Περιμενουμε να δουμε ποτε θα γινει το θαυμα να τιμησουν αυτα τα παιδια οι φιλες και οι φιλοι τους,οι γονεις τους,τα τμηματα υποδομης και οι γονεις των μικρων τμηματων,οι Νεαπολιτες και οι Νεαπολιτισες,οι φιλοι του μπασκετ…
Ειναι κριμα να βλεπουμε τον υδρωτα για τη φανελλα,χωρις ιδιοτελεια και να εχουμε 20 ανθρωπους στην κερκιδα…
Απο αυτον εδω τον ιστιοτοπο καλω ολους τους παλαιους αθλητες-που ξερω ο,τι ειναι αρκετοι και βλεπουν τα νεα μας-να ερθουν στο γηπεδο.Να στηριξουν την προσπαθεια των αθλητων μας.Να δωσουν το παρον τους για το παρον και το μελλον αυτης της ομαδας.
Δεν ειναι μονο τα 3 ευρω του εισητηριου που θα αφησουν για τα εξοδα της διαιτησιας,ειναι και η ψυχολογικη ενεση που θα δωσουν στα παιδια.Ας θυμηθουν ο,τι και αυτοι καποτε ηταν στη θεση τους.
Το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ εδω και 20+ χρονια ειναι πρωτοπορο στο αθλημα του μπασκετ στην Νεαπολη,σημερα δε ειναι η μοναδικη ομαδα της περιοχης μας.Σε αυτους τους δυσκολους καιρους η συνδρομη των παλαιμαχων ειναι επιβεβλημμενη.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
Αλλα και οι υπολοιποι φιλοι πρεπει  σιγα σιγα να ερθουν στο γηπεδο.Οι φιλοι μπουρουν να επιταχυνουν την προσπαθεια μας στην ευκολη νικη,αλλα και να στηριξουν την ομαδα στα δυσκολα που μπορει να ερθουν.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
Με την ελπιδα πως στα επομενα παιχνιδια θα δουμε γνωριμες φατσες στο γηπεδο σας προτρεπουμε…ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.