Πιστός στρατιώτης της Μπαρτσελόνα ο Λάκοβιτς

582

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αποχώρησε από τα παρκέ, έχοντας… κρεμάσει τα παπούτσια του, όμως πλέον συνεχίζει να προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του στους «μπλαουγκράνα».

Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, βοηθώντας με την εμπειρία του τους νεότερους συμπαίκτες του. Αυτό αναμένεται να κάνει και τώρα, όμως, από άλλο πόστο.

Αυτό διότι θα είναι πλέον ο νέος βοηθός προπονητή στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Μιλώντας στην εφημερίδα «Ara» ο Σλοβένος τόνισε πως «εδώ προσπαθούμε να δουλέψουμε σε τέτοιο βαθμό ώστε τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να… χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Η νοοτροπία των νέων, όχι μόνο στο club, έχει αλλάξει πολύ. Τα πράγματα δεν είναι όπως όταν ξεκίνησα εγώ. Τώρα, οι παίκτες έχουν εκπρόσωπο από την ηλικία των 14 ετών και το μόνο που σκέφτονται είναι ένα μεγάλο συμβόλαιο. Όταν ήμουν 14 εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η προπόνηση για να γίνω καλύτερος. Η αλλαγή είναι σημαντική».

 

Πηγή: sportit.gr