Πιερικός/Αρχέλαος: Κάλεσμα στους φιλάθλους

473

Ο Πιερικός/Αρχέλαος το Σάββατο δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η νίκη κρίνεται επιτακτική στη προσπάθεια που γίνεται να απομακρυνθεί ο σύλλογος από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα στηρίζει πολλά στη δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου γι’ αυτό και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τους καλεί να δώσουν βροντερό παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ενόψει του αγώνα της ομάδας με τον ΟΦΗ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:00 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο, καλούν όλους τους φιλάθλους της Πιερίας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που για την ομάδα της πόλης μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ και η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου είναι αυτή που αποτελεί, όπως κάθε φορά, την πραγματική δύναμη της ομάδας.

Όλοι μας, ευχαριστούμε θερμά το υπέροχο μπασκετικό μας κόσμο που, ειλικρινά, είναι αυτός στον οποίο η ομάδα οφείλει την επίτευξη του στόχου της. Τώρα που ο σύλλογος κάνει το δικό του αγώνα για να είναι η ομάδα εκεί που της αξίζει, η παρουσία των φιλάθλων που είναι υπόδειγμα στο μπασκετικό στερέωμα, είναι αναγκαία όσο ποτέ».