Πηρε την προκριση στους 16 το παιδικό της ΒΕΡΓΙΝΑΣ

356

 

Αριστοτέλης Επαν.(Μπατμανίδης) : Γεωργουλας 13, Μπουτοβίνας 8(2), Καλούδης 8, Στόικος 2, Λίλα 14(2), Τσομπάνογλου 2, Ελευθέρογλου 8.
Βεργίνα (Τσιμπραηλίδης) : Τσακνάκης 9, Δαμιανίδης 18(2), Ζωίδης 2, Ευσταθίου 8, Νικολέρης, Δαφνητίδης Α., Μαστρογιάννης 2, Σαμαράς 9, Παπαιωάννου, Ιτιμούδης, Καρολίδης 12, Βεργόπουλος, Δαφνητίδης Σ.

Την πρόκριση στις ”16” καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης πήρε το Παιδικό μας , αφού επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι του Αριστοτέλη στην Επανομή με σκορ 55-60. Έχοντας το +16 από το πρώτο παιχνίδι οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 19-16 στο 1ο δεκάλεπτο. Κάποια λάθη μας κυρίως στην άμυνα έδωσαν τη δυνατότητα στη γηπεδούχο ομάδα να προηγηθεί με 33-31 στο ημίχρονο και με 6 πόντους στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου (48-42). Η πολύ καλή άμυνα όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε ως αποτέλεσμα όχι απλά να μην κινδυνεύσουμε , αλλά να πάρουμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων καθώς έπαιξαν 4 παιχνίδια φέτος και δεν έγινε το παραμικρό εντός αγωνιστικού χώρου..

Αυτά που ακολούθησαν δυστυχώς θα πρέπει να προβληματίσουν τόσο τους υπεύθυνους της γηπεδούχου ομάδας αλλά και όλους όσους πραγματικά ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε για το μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς και ένα ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη , την εμπιστοσύνη και την συμπεριφορά τους από την αρχή της χρονιάς.
Συνεχίζουμε τη δουλειά μας από αύριο περιμένοντας την κλήρωση της επόμενης φάσης.