Πετρόπουλος: “Μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση του κυπέλλου”

417

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου ο προπονητής της Ευκαρπίας, Δημήτρης Πετρόπουλος δήλωσε αποκλειστικά στο Northbasket: “Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς για πρώτη φορά η ομάδα κατακτά το κύπελλο.

Για εμάς δεν ήταν αυτοσκοπός το κύπελλο αλλά κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι φτάσαμε στην κατάκτησή του. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα με στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να φτάσουμε στην άνοδο”.

Αναφερόμενος στην εικόνα του τελικού ο τεχνικός των νικητών πρόσθεσε: “Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, ωστόσο σιγά-σιγά ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και παρουσιάζοντας την απαραίτητη σοβαρότητα στην άμυνα φτάσαμε δίκαια στη νίκη”.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος συμπλήρωσε: “Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους παίκτες που καθημερινά προσπαθούν στο γήπεδο για το καλύτερο. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΕΤ καθώς αν και αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία έφτασε μέχρι τον τελικό και ήταν πολύ ανταγωνιστική.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στην ΕΚΑΣΘ για την διοργάνωση όσο και στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την παρουσία τους. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να έχουν τον παλμό και τον κόσμο του σημερινού αγώνα”.