Πετρόπουλος: Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι

460

Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του ΠΣ Ευκαρπίας ως υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΚΑΣΘ, έχει αρχίσει ήδη ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Χθες το βράδυ ύστερα από συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στη διοίκηση με τον προπονητή Δημήτρη Πετρόπουλο, αποφασίστηκε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε είναι διάρκειας τριών χρόνων κάτι που αποδεικνύει τη διάθεση που υπάρχει να πορευτούν για αρκετές σεζόν ακόμη.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον κόουτς Πετρόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή άκρως πετυχημένη χρονιά: «Η φετινή σεζόν κύλισε εύκολα για εμάς. Με ουσιαστική δουλειά όλα πήγαν όπως περιμέναμε. Ποτέ δεν απομακρυνθήκαμε από τη κορυφή. Το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και η άριστη συνεργασία με τους καλαθοσφαιριστές και τη διοίκηση αποτέλεσαν τα μυστικά της επιτυχίας μας. Τα παιδιά εκτός από καλοί παίκτες είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και η διοίκηση ήταν συνεχώς στο πλευρό μας».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά και την επόμενη σεζόν ανέφερε: «Από τη στιγμή που τα πράγματα είναι τόσο καλά και υπάρχει μία τόσο άριστη συνεργασία μεταξύ όλων, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι. Όσον αφορά την επόμενη χρονιά ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό αλλά στόχος μας θα είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας».

Ο προγραμματισμός του ΠΣ Ευκαρπίας για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει για τα καλά. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι πρώτες μεταγραφές.

 

Γιώργος Κυπραίος