Περισσότερα από 1000 παιδιά βρέθηκαν σε Ηράκλειο και Καλαμαριά για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

541

Περισσότερα από 1000 παιδιά παρεβρέθηκαν στα τουρνουά MILKO 3X3 που έγιναν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου.

Τα παιδιά που έπαιξαν μπάσκετ, χάρηκαν διασκέδασαν, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς στα τουρνουά MILKO 3X3 που έγιναν με τη συμπαράσταση της SPALDING και φιλοξενήθηκαν στο Ηράκλειο Αττικής και στην Καλαμαριά, έφτασαν τα 1040 γεμίζοντας χαμόγελα και αγάπη για το μπάσκετ το χώρο.

Στην Καλαμαριά πήραν μέρος 384 παιδιά (320 αγόρια και 64 κορίτσια). Ο Ιωάννης Τσελεπίδης ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών και ο Παύλο Κατιρτζίδης ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριών πόντων. Το «παρών» έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Δοξάκης, όπως επίσης ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ και πολλοί φίλαθλοι.

Στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής πήραν μέρος 656 παιδιά (580 αγόρια και 76 κορίτσια), σε ένα τουρνουά που διοργανώθηκε με τη βοήθεια του Δήμου και των σωματείων Τυφώνα και ΟΦΗ. Στις ελεύθερες βολές νικητές αναδείχθηκαν η Αμαλία Πατρίκη (Δημοτικό) και ο Στέλιος Βλαχοπαναγιώτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στα τρίποντα οι νικητές ήταν ο Κωνσταντίνος Ψυλάκης (Δημοτικό) και ο Βασίλης Πουρής (Γυμνάσιο-Λύκειο). Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Νίκος Μπαμπαλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού Εμμανουήλ Κουτσογιαννάκης, η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Αρώνη, η πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Μίνα Παναγιωτακοπούλου και η Μαρία Αργυρίου, Μέλος συντονιστικού παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη.

Και τα τουρνουά MILKO 3X3 δεν σταματούν εδώ: Σας περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα με δύο ακόμη τουρνουά MILKO 3X3: Στο Αγρίνιο, στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και στο Νεοχώρι Δήμου Εμμανουήλ Παππά, στην κεντρική Πλατεία. Ραντεβού στις 16 και 17 Απριλίου!