Πειραματικό: «Όλα έτοιμα για την έβδομη νίκη»

290

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραματικού: «Μετά από το τεράστιο διπλό που έγινε την Δευτέρα στη Νεάπολη επί του Άτλα, σήμερα στις 21:30 η ομάδα μας υποδέχεται τον Ίκαρο Συκεών.

Για να έχει όμως νόημα η νίκη επί του Άτλα πρέπει σήμερα η ομάδα μας να κατακτήσει άλλο ένα ροζ φύλλο. Η βαθμολογική θέση του αντίπαλου δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν διότι ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που έχει 7-8 παίκτες που γνωρίζουν καλά το άθλημα.

Μεγάλη προσοχή σήμερα λοιπόν και όλοι μαζί πάμε για την 7η νίκη μας. Η προετοιμασία της ομάδος ολοκληρώθηκε με τους γνωστούς απόντες Δανιηλίδη και Κεχαγιά όπου είναι τραυματίες ,αλλά με την ψυχολογία στα ύψη. Προσπερνώντας την οποιαδήποτε κούραση όλα είναι έτοιμα έτσι ώστε το βράδυ να κερδηθεί άλλη μια μάχη στη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί φέτος. Για άλλη μια φορά η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Τέλος η ομάδα του Πειραματικού εύχεται στο Νικόλαο Δεμερτζή και Νικόλαο Πεχλιβάνη χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή και ότι επιθυμούν να πραγματοποιηθεί».