Πεγιάς-Παπαδόπουλος στο τιμόνι του ΑΟ Πολυγύρου-Το νέο ρόστερ

734

Ο ΑΟ Πολυγύρου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση του τμήματος συμφώνησε με τον φόργουορντ (1.93μ.) Δημήτρη Πιπιλιάρη, ο οποίος αγωνιζόταν στη Β´ Εθνική με την ομάδα του Στρατωνίου τα τελευταία χρόνια, ενώ από την ίδια ομάδα απέκτησε τον έμπειρο πλέι-μέικερ Σάββα Μαρκίδη (1,85μ.).

Επίσης, στον ΑΟΠ επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ο σέντερ Παναγιώτης Κρομμύδας. Στο μεταξύ, την ομάδα τη νέα σεζόν θα κοουτσάρουν από κοινού ο Γιώργος Πεγιάς (ο αρχηγός μέχρι πέρσι της ομάδας του Στρατωνίου που από φέτος θα ασχοληθεί με την προπονητική) μαζί με τον Μάκη Παπαδόπουλο (ο οποίος είναι προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου).

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Πεγιάς θα είναι και ο προπονητής στο Προπαιδικό και Παιδικό τμήμα του ΑΟΠ.

Παράλληλα, ανανέωσαν και συνεχίζουν στον ΑΟΠ τόσο ο Δημήτρης Χρηστίδης όσο και ο Σταύρος Αποστολίδης, ενώ το υπόλοιπο ρόστερ συμπληρώνουν οι Παπασαραφιανός, Κουγιώνης, Στιβαχτάρης, Γρίψιος και οι πιο νεαροί αθλητές της ομάδας.

Οι παίκτες και οι προπονητές έχουν ήδη βρεθεί στο γήπεδο και το ραντεβού τους πλέον ορίζεται στις 26 Αυγούστου, ημέρα που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας.