Πατάνε παρκέ στο Μέγα Αλέξανδρο

363

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου. Σ’ αυτήν παίρνουν μέρος οι παίκτες που έμειναν από πέρυσι: Νικολάτος Κωνσταντίνος, Οικονόμου Θεόδωρος, Μελάς Παναγιώτης, Γιαχανατζής Ανδρέας, Καλούδης Θάνος, Κακαλιάντης Ιωάννης, Μαλτέσιος Νικόλαος, Σελενίδης, οι νεοαποκτηθέντες: Δεληγιάννης Θεόδωρος, Πλουτζός Νίκος, Μήτσικας Δημήτρης, Μπάκος Σπύρος, καθώς και οι νεαροί Χρήστογλου Βασίλης και Ριζόπουλος Σταμάτης.

Από σήμερα (27/08)οι παίκτες του Στέφανου Κοσμά θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας, καθώς μέχρι πρότινος το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μέγα στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

Βασικός στόχος του τεχνικού του Μέγα είναι η δημιουργία ενός καλού συνόλου το οποίο θα διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί στα παρκέ της Α’ ΕΚΑΣΘ. Άλλωστε ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης προέρχεται από τις Εθνικές κατηγορίες γεγονός που δίνει στα μέλη της ομάδας ένα επιπλέον κίνητρο για να πετύχουν στη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας