Παρουσιάστηκε η φανέλα του γυναικείου ΠΑΟΚ

531

O ΠΑΟΚ και η «ΚΥΑΝΑ» θα συνεχίσουν μαζί. Ο Βασίλης Αγγελίδης, ο Γιάννης Βασιλειάδης και η Εύα Κατωπόδη μίλησαν για την σημασία της συνεργασίας και των δυο πλευρών στην παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων της ομάδας.

«Θέλουμε να ομορφύνουμε τον χώρο του γυναικείου μπάσκετ» τόνισαν όλες οι πλευρές σε μια καθαρά γυναικεία υπόθεση! Μάλιστα, ζητήθηκε από την αρχηγό του ΠΑΟΚ να γίνουν ακόμα πιο θηλυκές οι στολές , για να έρθουν οι φίλαθλοι.

«Είναι μια πολύ ωραία συνεργασία για 7η συνεχόμενη χρονιά. Ευχαριστούμε την ΚΥΑΝΑ για την στήριξή της για ακόμη μια χρονιά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν την συνεργασία. Είναι δύσκολες εποχές και κάθε προσπάθεια σε τέτοιο επίπεδο είναι μεγάλη ανακούφιση».

Ο Γιάννης Βασιλειάδης από τη δική του μεριά τόνισε ότι υπάρχει ανταποδοτικότητα σε επίπεδο συνεργασίας ΚΥΑΝΑ και ΠΑΟΚ. «Εμείς από τη δική μας μεριά θέλουμε να στηρίζουμε τον γυναικείο αθλητισμό, αλλά και το μπάσκετ. Η ομορφιά, άλλωστε, είναι γυναικεία υπόθεση και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή χρονιά και αναδειχθούν για ακόμη μια χρονιά οι πιο ωραίες γυναίκες σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα».

Τέλος, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Εύα Κατωπόδη, έδειξε πώς μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό το θέαμα στο γυναικείο μπάσκετ. «Θα πρέπει οι φανέλες μας να γίνουν ακόμα πιο θηλυκές» τόνισε αρχικά η αρχηγός του ΠΑΟΚ, που ήρθε απόλυτα περιποιημένη. «Ηθελα να πω ότι δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και θέλαμε κάποια παιχνίδια, για να είμαστε έτοιμες. Από εδώ και πέρα, θα είμαστε καλύτερες, να είναι κοντά μας οι φίλαθλοι. Και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ» είπε η Εύα Κατωπόδη. Ακολούθησε η φωτογράφηση της φανέλας του ΠΑΟΚ με τη Σο και την Κάμπελ επίσης παρούσες.

 

Πηγή: metrosport.gr