Παρουσία Σούλη και Χάρη Μαρκόπουλου η 2η μέρα του καμπ του Αχιλλέα Τριανδρίας

283

axilleas camp 1

Με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το καμπ του Αχιλλέα Τριανδρίας με σπουδαίες παρουσίες, που καθήλωσαν για πάνω από 2 ώρες περίπου τα 100 παιδιά που παίρνουν μέρος. Υψηλοί προσκεκλημένοι ο Σούλης και ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο πολύπειρος Στέλιος Κουκουλεκίδης και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας.

Πρώτος που μίλησε στους μικρούς αθλητές ήταν ο Στέλιος Κουκουλεκίδης. Ο πρώην διεθνής διαιτητής της FIBA και νυν υπεύθυνος διαιτησίας της εκασθ μίλησε για τις βασικές αρχές της διαιτησίας.

Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης έδειξε τα βήματα, τι πρέπει να γίνεται στην τρίπλα και γενικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι λιλιπούτειοι παίκτες στη διάρκεια ενός αγώνα. «Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται τους διαιτητές σα φίλους σας και να ακολουθείτε τις συμβουλές τους». Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και φώτισε μικρούς και μεγάλους για βασικές παραβάσεις. Τιμήθηκε μάλιστα και για την προσφορά του από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέσω του δημοσιογράφου Στέλιου Παρθενάκη.

Στη συνέχεια ο Σούλης και ο Χάρης Μαρκόπουλος πήραν τη σκυτάλη και αποθεώθηκαν από τους μικρούς αθλητές.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τιμήθηκε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μιχαλίτσιο να του απονείμει την τιμητική πλακέτα. «Είστε πολύ τυχεροί σαν παιδιά που μπορείτε να ζείτε τέτοιες στιγμές. Εμείς μικροί δεν είχαμε τέτοιες πολυτέλειες. Να αγαπάτε τον αθλητισμό και ακούτε τους προπονητές σας. Μέσα από τη δουλειά θα πετύχετε τους στόχους και μπορεί να γίνετε και επαγγελματίες μπασκετμπολίστες» είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο πολύπειρος τεχνικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν τα παιδιά και έδειξε να ευχαριστιέται την όλη διαδικασία.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τιμήθηκε από το διοργανωτή του καμπ Παναγιώτη Μπαχάρογλου. «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον να προπονείς μικρούς αθλητές και να παίζεις μπάσκετ. Μακάρι να ήμουν στη θέση σας. Το μπάσκετ είναι μια μεγάλη αγάπη και να μην στενοχωριέστε όταν τραυματίζεστε ή απέχετε από τις προπονήσεις. Όλα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε με καλή διάθεση και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο».
Τόσο ο Σούλης όσο και ο Χάρης Μαρκόπουλος υπέγραψαν υπομονετικά αυτόγραφα και  παράλληλα φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς αθλητές.

Την σημερινή ημέρα έκλεισε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος τιμήθηκε από την Ολύμπια Μπούκουρα για την προσφορά του μίλησε στα παιδιά για τη σημασία που έχει ο αθλητισμός και γενικότερα η προπόνηση στη σωματική διάπλαση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.

Στη τελευταία σημερινή ημέρα (10/05) του καμπ θα είναι παρόντες ο Βαγγέλης Αγγέλου και Λευτέρης Κακιούσης, ενώ την τιμητική πλακέτα των Σάσα Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη (απουσιάζουν με την εφηβική ομάδα του Άρη) θα παραλάβει εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης. Δεν αποκλείεται να υπάρχει η παρουσία του Χάτσερ ή κάποιου παίκτη του ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα στις 18.30 υπήρχε επίδειξη πρώτων βοηθειών από το ανθρώπους του ΕΚΑΒ.

axilleas camp 2

axilleas camp 3