Παρουσία Ιωαννίδη ο αγιασμός του ΒΑΟ (pics)

886

Έγινε με επισημότητα και μεγάλη προσέλευση επισήμων,  μελών, γονέων, φίλων, αθλητών και αθλητριών, όλων των τμημάτων του ΒΑΟ, ο καθιερωμένος  Αγιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά. Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος  πατέρας  Αθανάσιος, των Αγίων Θεοδώρων.

Παρέστησαν  οι:  Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Γιάννης, ο Δήμαρχος  Νεαπολέως Συκεών κ . Σίμος Δανιηλίδης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, αντιδήμαρχος περιβάλλοντος  και πρασίνου κ. Ζέρβας Κ., ο Δ. Σύμβουλος κ. Δ. Ζιγκερίδης,ο  εκπρόσωπος του κ. Γ. Ορφανού,  κ Τάκης Λυκόπουλος, ο  πρόεδρος της  Δημ. Επιχείρησης Ν-Σ, , κ. Κώστας Νικολόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: «μετά τον Αγιασμό που έγινε στο κλειστό του Ομίλου, το τμήμα του ποδοσφαίρου και το κυλικείο, είχαν οργανώσει σουβλάκι πάρτι που πρόσφεραν σε όλους τους παραβρισκόμενους σε μια γιορτή που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα».

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Β.Α.Ο. εύχονται σε όλους Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και  επιτυχίες σε ότι κάνουν. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση: