Παρουσίασε χορηγό και Όλιβερ-“Χαρούμενη στον Άρη”

227

Το γυναικείο τμήμα του Άρη παρουσίασε σήμερα το απόγευμα και επίσημα τον χορηγό ονόματος για την προσεχή χρονιά, την εταιρεία ELGEK του Παναγιώτη Γεωργούδη, καθώς και την Αμερικανίδα σέντερ, Μονίκ Όλιβερ.

Αρχικά ο Παναγιώτης Γεωργούδης, ιδιοκτήτης της ELGEK τόνισε: «Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ξεκίνησαν πριν δύο μήνες λόγω της αρχής που έγινε πέρσι με τη βοήθεια που είχαμε δώσει στο τμήμα του βόλεϊ. Μου εξήγησαν το πλάνο της ομάδας και λόγω των 100 χρόνων και το βρήκα πάρα πολύ θετικό. Αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα και αντίστοιχα να διαφημίσω και εγώ την εταιρεία μου. Νομίζω ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη φέτος θα πάει πολύ καλά και ελπίζω για το καλύτερο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Μονίκ Όλιβερ, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Απολαμβάνω την παραμονή και όσο περνάει ο καιρός μαθαίνω καλύτερα τις συμπαίκτριες μου και την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα να συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή και ελπίζω να είμαστε δυνατές μέσα στο παρκέ. Είχα πάρει τις πληροφορίες μου για την ομάδα και αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση. Ελπίζω και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται».

Από την πλευρά ο προπονητής του Άρη, Βασίλης Μασλαρινός, υπογράμμισε: «Καταρχήν να καλωσορίσω τη Μονίκ ή Μο γιατί της αρέσει καλύτερα και να της ευχηθώ καλή χρονιά. Θεωρώ ότι είναι μία παίκτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος μαζί φυσικά και με τα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό που θα δείτε μέσα στο γήπεδο από τη Μονίκ δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι έξω από το γήπεδο. Είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και έχει ήδη δεθεί με τα υπόλοιπα κορίτσια. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και θέλω να πιστεύω ότι τόσο εμείς από την πλευρά μας σαν προπονητικό τιμ είτε οι συμπαίκτριες της θα την βοηθήσουμε να κάνει ένα βήμα προς το καλύτερο στην καριέρα της και φυσικά να μας βοηθήσει και εκείνη να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι προπονητής στα 100 χρόνια του συλλόγου και εύχομαι να πάμε ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί ήδη καθώς έχουμε κρατήσει το κορμό από πέρσι. Παράλληλα ενισχυθήκαμε σημαντικά και θέλουμε στα 100 χρόνια να κάνουμε μία προσπάθεια ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας».

Τέλος, η Εύα Κατωπόδη επισήμανε: «Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί και είμαι σίγουρη ότι θα πάμε πιο ψηλά».