Παρελθόν ο Τουλούμης από Ιωνικό Ιωνίας

423

Απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε στον Ιωνικό Ιωνίας. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τουλούμης, αποχώρησε επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ενώ ο σύλλογος βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Στα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας έχω κάποια πράγματα αδιαπραγμάτευτα ανεξάρτητα από το κόστος. Δεν είναι ώρα να αναλύσω τους λόγους της αποχώρησης μου. Αυτό που προέχει είναι ο σύλλογος να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική, η οποία για εμένα είναι η ολοκλήρωση της προσπάθειας που έκανα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Στεναχωρήθηκα από αυτή την εξέλιξη. Είναι η πρώτη φορά στη καριέρα μου που φεύγω από μία ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα, το διοικητικό συμβούλιο και τους φιλάθλους που έρχονταν στο γήπεδο. Εύχομαι στον καινούργιο προπονητή να ολοκληρώσει το στόχο της ανόδου».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του βρέθηκε. Ο λόγος για τον Αντώνη Σκανδάλη ο οποίος χθες πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

 

Γιώργος Κυπραίος