Παρελθόν από τον Αργοναύτη ο Τσούρμας, πήγε Μακεδονικό!

1212

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αργοναύτη αποτελεί ο Δημήτρης Τσούρμας, ο οποίος συμφώνησε με τον Μακεδονικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει σήμερα (07/04) το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, όπου θα είναι και η συνάντηση γνωριμίας ουσιαστικά με τους παίκτες του.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Τσούρμας θα έχει στον πλευρό του τον Δημήτρη Παπαβασιλείου, ο οποίος κάθισε μάλιστα στον πάγκο των «πρασίνων» στο κυριακάτικο ματς με την Αγία Βαρβάρα.

Πλέον ο Μακεδονικός χρειάζεται μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (ΠΣ Ευκαρπίας, ΑΟ Πολυγύρου) για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο νέος τεχνικός της ομάδας αναμένεται να ρίξει το βάρος κυρίως στην ψυχολογική τόνωση των παικτών του, καθώς αναλαμβάνει μία ομάδα αρκετά δουλεμένη από τον Γιώργο Ξανθόπουλο.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτήν την εβδομάδα ο Μακεδονικός θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ την επόμενη θα αντιμετωπίσει την Αρετσού.

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη… μέρα του Αργοναύτη στο τιμόνι της ομάδας για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα κάτσει ο Μιχάλης Καπλανίδης, ο οποίος ανήκε στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.