Παρελθόν από τον Αίαντα Ευόσμου ο Χατζούλης

414

Τέλος εποχής για το Γιάννη Χατζούλη στον Αίαντα Ευόσμου, αφού ύστερα από τέσσερα χρόνια οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Με συγκινητικό μήνυμά του, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος Βασίλης Τέντσος ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζούλης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία τους.

«Δεν ήμουν ποτέ καλός στους αποχαιρετισμούς .Τους μισούσα και με μισούσαν κι αυτοί. Το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε κακό. Μέχρι που αποφάσισα να μην το ξανακάνω. Σήμερα μπήκα για πρώτη φορά στον πειρασμό να άρω τον αυτοπεριορισμό.

Ήταν ένα ωραίο ταξίδι που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια σήμερα έφτασε στο τέλος του. Στην διαδρομή μου κέρδισα αλλά έμαθα ορισμένα πράγματα. Ένα από τα σκληρά μαθήματα, λοιπον, είναι ότι έχει νόημα να σηκώνεται κανείς από το τραπέζι του παιγνιδιού στην σωστή ώρα. Τι πήγε στραβά; Τίποτα! Απλά ,το ταξίδι τελείωσε. Ένα καινούργιο ταξίδι θα ξεκινήσει υποχρεωτικά. Γιάννη υπήρξες ένας πολύ καλός συνεργάτης. Ο σύλλογος σου εύχεται καλή πορεία και στο επανιδείν».