Παρελθόν αποτελούν από το Ασβεστοχώρι οι Σαχινίδης, αδελφοί Γεωργίου, Παπαχρήστος, Καλούτσικος και Πανούδης

463

Ο Α.Σ. Ασβεστοχωρίου ανακοίνωσε την αποδέσμευση έξι πρώην πλέον αθλητών του και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο. Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις των αποδεσμεύσεων:

Η αρχή έγινε με τον αθλητή Γιώργο Σαχινίδη. Τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για τα δύο χρόνια συνεργασίας και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στη τεράστια σταδιοδρομία του στους αγωνιστικούς χώρους.

«Στα δύο αυτά χρόνια εκτός από την αγωνιστική προσφορά του αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα ήθους και διάθεσης για όλους τους νεότερους συναθλητές του. Γιώργο θα αποτελείς πάντα μέλος της οικογένειας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίσης ευχαριστεί για την προσφορά τους, τους αδελφούς Γεωργίου, Βενιζέλο και Κωνσταντίνο ,τον Γιώργο Παπαχρήστο και τον Ζάχο Καλούτσικο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Τέλος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αποδέσμευση του νεαρού αθλητού Νίκου Πανούδη με σκοπό να ενταχθεί στην παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης .

«Ο Νίκος είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, μεγάλωσε στις ακαδημίες μας και ήρθε η ώρα να κάνει το τεράστιο βήμα στη καριέρα του. Είμαστε σίγουροι για δύο πράγματα, για το ήθος και για το χαρακτήρα του , τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν διαβατήριο για μια λαμπρή πορεία. Νίκο καλή δύναμη , πολύ δουλειά και να ξέρεις πως οι πόρτες του κλειστού μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα», καταλήγει η ανακοίνωση.