Παραιτήθηκε ο Πετρόπουλος από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

534

Μετά από μία σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας, ο Δημήτρης Πετρόπουλος αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Ο έμπειρος τεχνικός είχε ενημερώσει εδώ και καιρό τη διοίκηση ότι όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα αποχωρήσει. Όπως και έγινε αφού χθες το παιδικό τμήμα του Ποσειδώνα έδωσε το τελευταία του αγώνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον κόουτς Πετρόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη: «Πρόκειται για μία καθαρά προσωπική απόφαση. Θεωρώ ότι είχα να δώσω στο σύλλογο το έδωσα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους παίκτες με τους οποίους συνεργαστήκαμε πολύ καλά σε όλο αυτό το διάστημα».

Συνέχισε λέγοντας: «Η πορεία της ομάδας αυτή τη χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη. Το παιδικό τμήμα έφτασε ένα βήμα πριν από το φάιναλ-φορ, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για τον Ποσειδώνα. Πιστεύω ότι με τον τρόπο παιχνιδιού μας κερδίσαμε το σεβασμό όλων των ομάδων. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη πορεία που πραγματοποιήσαμε και θεωρώ ότι μέσα σε αυτή τη  χρονιά τα παιδιά βελτιώθηκαν σημαντικά σε πολλούς τομείς».

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος αν και έχει μόλις λίγες ώρες που αποχώρησε από τον Ποσειδώνα, ήδη έχει δεχτεί κρούση από 3-4 ομάδες για ενδεχόμενη συνεργασία. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Γιώργος Κυπραίος