Παραίτηση Δημητρίου απο τον Αρη

554

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Ερασιτέχνη Άρη ανακοίνωσε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια, Νίκος Δημητρίου. Αιτία της μη συνέχισης της συνεργασίας είναι όπως ο ίδιος είπε οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον ΑΣ Άρη…

Ο 49χρονος τεχνικός, που οδήγησε πέρσι το εφηβικό τμήμα στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και φέτος στον τελικό του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως “όπως είναι γνωστό όλα τα ωραία πράγματα – όπως και η… υπομονή – κάποτε τελειώνουν. Οι συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί στον Α.Σ. Αρη δεν μου επιτρέπουν να προσφέρω αυτά που θα ήθελα αλλά και που πραγματικά αξίζουν αυτά τα καταπληκτικά παιδιά και αθλητές που είχα την τύχη και την τιμή να προπονήσω τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι ελάχιστες άτυχες στιγμές δεν είναι ικανές να επισκιάσουν τις εμπειρίες ομαδικής προσπάθειας, δόξας, αναγνώρισης, καταξίωσης αλλά και απαξίωσης ( που ούτως ή άλλως συνοδεύουν την διαδικασία του πρωταθλητισμού) που νοιώσαμε στο όμορφο αυτό ταξίδι. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους με συνόδευσαν σ’αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλό… κουράγιο στην συνέχεια”.

 

πηγή:pressaris.gr