Παρέμεινε στον πάγκο του Κεραυνού Αγ. Παύλου ο Αποστόλου-Το νέο ρόστερ

650

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ η ομάδα του Κεραυνού Αγ. Παύλου.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Κεραυνό είναι οι: Βασίλης Αγγελόπουλος, Ηλίας Καλτσούνης, Πολύβιος Κομνιανίδης, Βασίλης Αναστασιάδης και Άγγελος Παντέλογλου. Ο τελευταίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών και η επιστοφή του στα παρκέ αναμένεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Αντίθετα από τη δύναμη του Κεραυνού αποχώρησαν οι: Στράτος Μαύρος, Λάζαρος Τόττης, Νίκος Γκαβανόζης, Σίμος Μαρβάκης και ο Άρης Στάθης που παραχωρήθηκε με υποσχετική στην Αναγέννηση Φλόγας.

Παράλληλα, αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή ο Άκης Κυριαζόπουλος (1-3) από τον Πορφυριακό, ο Διονύσης Παπασωτηρίου (2-3) από το Ασβεστοχώρι, ο Κώστας Σημιτόπουλος (3-4) από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Λουκάς Αρναούτογλου (5) από τον Φίλιππο, ο Παναγιώτης Ιωσηφίδης (4) από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και ο έφηβος Θανάσης Μακρής (1-3) από την Ε.Κ. “Σταυρούπολης”. Ακόμη αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους από την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Χρήστος Σαββίδης (4-5).

Επίσης, προωθήθηκαν από την εφηβική ομάδα στο ανδρικό ο Φώτης Στάθης, ο Παναγιώτης Ζήσης και ο Χριστόφορος Αναστασιάδης.

Να σημειωθεί ότι στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού παρέμεινε ο Γιώργος Αποστόλου, ενώ αναζητείται ένας νεαρός παίκτης που θα αγωνίζεται στη θέση “4” για να “κλείσει” το ρόστερ.