Παρέμεινε στον Ερμή ο Ιωακειμίδης

446

ioakimidisΟ Ερμής λαγκαδά ανακοίνωσε την παραμονή του Θανάση Ιωακειμίδη στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. Αναλυτικά:

O ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά, με πολλή μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ιωακειμίδη (22 ετών, 1.87, play maker). O Ιωακειμίδης διετέλεσε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες (παίδων, εφήβων, νέων). Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τα Αστέρια ενώ αγωνίστηκε  με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Μαντουλίδη με τη λοιπή χρυσή γενιά αθλητών (Σλούκας, Κατσίβελης). Τη σεζόν 2011 – 2012 αγωνίστηκε με τον ΚΑΟΔ στην Α1.

Ο Θανάσης Ιωακειμίδης αποτέλεσε και την περσινή χρονιά ένα σπουδαίο εργαλείο στη μηχανή του Ερμή καθώς είχε το ρόλο του βασικού οργανωτή της ομάδας.

Αναλυτικότερα:

Σε 28’ συμμετοχής είχε 8.6 πόντους, 2.5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο αθλητής θα προπονηθεί κανονικά σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να λάβει και χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά «Γεωργούδεια» που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στον Λαγκαδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραμονή του εξαιρετικά ταλαντούχου play maker αποτελούσε διακαή πόθο τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και για το λόγο αυτό ο σύλλογος έκανε τόσο μεγάλη υπομονή μέχρι να λάβει την οριστική απάντηση του παίκτη. Ο Ιωακειμίδης, βέβαια, έρχεται σε άριστη κατάσταση καθώς για 1 μήνα συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με τον οποίο έπαιξε και σε 4 φιλικά παιχνίδια.

Η εξεύρεση του play maker ανακούφισε τους ανθρώπους του Ερμή οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις με αθλητές για την κάλυψη της θέσης «5» ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη φετινή σεζόν.

Τέλος, ο σύλλογος βρίσκεται στο τελικό στάδιο συμφωνίας με νέο μεγάλο χορηγό που αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του. Δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να έχει επέλθει οριστική συμφωνία.