Παρά την καλή εμφάνιση οι Τιτάνες γνώρισαν την ήττα από την Α.Ε.Λ

546

Ανυπέρβλητο στάθηκε το εμπόδιο της Α.Ε.Λ για τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι ηττήθηκαν από τη γειτονική ομάδα στο κλειστό του Αλκαζάρ με 101-95, για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Το σύνολο του Κώστα Σερίφη είχε ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που βάζει πλώρη για την Α2 κατηγορία, όμως κατάφεραν να βάλουν πολύ δύσκολα στο συγκρότημα του Αβραάμ Παπαδόπουλου και να αγγίξουν ακόμη και το ροζ φύλλο αγώνα!

Οι Τιτάνες έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες στο παρκέ και απείλησαν όσο κανείς άλλος το αήττητο των «Βυσσινί» που συνεχίζουν με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (έχουν εκπληρώσει και το αγωνιστικό τους ρεπό).

Το ματς χαρακτηρίζεται από τις σεμιναριακές επιθέσεις των δύο ομάδων, τα πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και το θέαμα, καθώς οι Παλαμιώτες κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό της ΑΕΛ καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να γνωρίζουν την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι παίχτες του Κ. Σερίφη έδειξαν αποφασισμένοι να κάνουν τη «ζημιά» στην ΑΕΛ και μάλιστα προηγήθηκαν αρκετές φορές στο σκορ (25-29 στη β΄περίοδο και σε άλλες περιπτώσεις) για το 49-47 του α’ ημιχρόνου.

Οι Τιτάνες δεν έμειναν από δυνάμεις και εξακολουθούσαν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΛ, ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έχει τρομερό φινάλε.

Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα έφεραν τους Τιτάνες να προσπαθούν να μπουν μπροστά στο σκορ αλλά οι επιθετικές επιλογές δεν καρποφώρησαν και με το παιχνίδι να οδηγείται στη γραμμή των βολών, η ΑΕΛ πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-23, 49-47, 71-68, 101-95

ΑΕΛ (Αβρ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Σαριμπαλίδης 19 (4), Παπαϊωάννου, Τσούτσος 12 (2), Κουτίνας 17 (1), Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου 5 (1), Μαλτέσιος 13, Πολίτης 27 (6), Παπακώστας 8, Φιλιππόπουλος.

Τιτάνες Παλαμά (Κ. Σερίφης): Σ. Φαλιάκης, Τριανταφύλλου 23 (5), Γεωργαντζάς 10, Παπαϊωάννου 14, Τσέλιος 2, Σταυρόπουλος 3 (1), Αργύρης 15 (4), Χουχούμης 12 (2), Γκέρος 12, Αποστολάκης 4.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Α.Ο. Πολύγυρου – Πιερκός/Αρχέλαος 94-90
Ανατόλια – Αίολος Αστακού 74-78
Π.Σ. Ευκαρπίας – Αγρίνιο 77-76
Ερμής Λαγκαδά – Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης 72-58
ΑΕΛ – Τιτάνες Παλαμά 101-95
Ιωνικός Ιωνίας – Άργος Ορεστικό 78-71
Καστοριά – Γ.Σ. Λάρισας 52-68
Ρεπό: Στρατώνι

Την Καστοριά φιλοξενούν οι Τιτάνες Παλαμά σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια, το οποίο μπορεί να προσφέρει ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση ενόψει συνέχειας. Φυσικά, το ενδιαφέρον στρέφεται και στα εξωαγωνιστικά, με τον Σύλλογο να έχει νέα Γενική Συνέλευση την προσεχή Τρίτη (24/11) που θα έχει και το χαρακτήρα των εκλογών.

Η επόμενη (9η) αγωνιστική (29/11):

Πιερικός/Αρχέλαος – Ανατόλια
Αίολος Αστακού – Π.Σ. Ευκαρπίας
Αγρίνιο – Ερμής Λαγκαδά
Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης (Αργοναύτης) – ΑΕΛ
Τιτάνες Παλαμά – Καστοριά
Άργος Ορεστικό – Α.Ο. Πολύγυρου
Στρατώνι – Ιωνικός Ιωνίας
Ρεπό: Γ.Σ. Λάρισας